Kinderwens

Al voor een zwangerschap kun je bij ons in de praktijk terecht voor een kinderwensconsult.

Dit consult is speciaal voor vrouwen en hun partners die voorafgaand aan een eventuele zwangerschap informatie willen om zo gezond en optimaal mogelijk aan een zwangerschap te beginnen. Tijdens deze afspraak worden er verschillende dingen besproken. Zo wordt er gekeken naar de gezondheid van zowel man als vrouw en worden eventuele risico’s besproken. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het gebruik van foliumzuur, gezond eten, medicijn gebruik, risicofactoren in de familie en de eventuele gevolgen van alcohol en roken. 

Uiteraard is ook tijd voor al jullie vragen, maar misschien ook wensen en angsten. Het doel van een kinderwensconsult is samen voor een zo gezond mogelijke start te gaan. Dit consult zal ongeveer 1 uur duren en is kosteloos. Ter voorbereiding vragen wij een vragenlijst in te vullen. De uitslag van deze vragenlijst kunnen jullie meenemen naar het consult . 

 

De vragenlijst is te vinden op: https://www.zwangerwijzer.nl/

kinderwens

Altijd bereikbaar!

De verloskundigen van Vida Verloskunde in Lelystad staan altijd klaar om je te begeleiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of zorgen omtrent een zwangerschap. Jouw welzijn en dat van je baby staan bij ons altijd voorop.