Coaching en Bevallingsverwerking

Mijn naam is Jeanette Vermeulen

Bevallingstrauma coach - Jeanette Vermeulen

Voor sommigen van jullie een bekend gezicht, want jarenlang heb ik met veel plezier als verloskundige deel uitgemaakt van het team van Vida.

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in coaching en bevallingsverwerking.
Helaas is het niet voor elke vrouw leuk en fijn om zwanger te zijn en ook niet elke vrouw ervaart haar bevalling als mooi en prettig. Er is niet altijd sprake van een zogenaamde “roze wolk” en dat stuit meestal op onbegrip van de mensen om je heen.

Het is hard nodig dat daar meer ruimte en aandacht voor is! Als verloskundig-coach biedt ik die ruimte, als een passende aanvulling op de reguliere verloskundige zorg.

Ik ben er voor de zwangere vrouw die net wat meer tijd en aandacht nodig heeft om haar verhaal te kunnen doen, waarbij angst en onrust, bijvoorbeeld voor alle veranderingen, de bevalling en wat er daarna komen gaat, in de weg zit.

Of het nu één coachsessie is of een coachtraject, het doel is altijd rust en vertrouwen vinden.

Ik ben er voor de vrouw die haar bevalling als naar en traumatisch heeft ervaren, die alles wat met bevallen te maken heeft uit de weg gaat en nog veel last heeft van herbeleving en negatieve emoties, zoals angst en paniekgevoelens.

Eén coachgesprek als de bevalling nog maar net achter de rug is (eerste 6 weken) kan al helpen of als de bevalling langer dan 6 weken geleden was, een bevallingsverwerkings traject. Ook wanneer je een miskraam hebt doorgemaakt kun je bij mij terecht.

Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Voel je vrij om contact met me op te nemen met je vraag of voor een vrijblijvende kennismaking, via het contactformulier op bouwopjouw.nl

lieve groet,
Jeanette