Flesvoeding

Bij Vida Verloskunde bieden we advies en informatie over borstvoeding en/of flesvoeding om ervoor te zorgen dat jij en je kindje de beste start krijgen.

Starten met standaard zuigelingenvoeding

Ons advies is om te beginnen met standaard zuigelingenvoeding. Het is geruststellend om te weten dat de samenstelling van flesvoeding strikt gereguleerd is volgens de warenwet. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je kindje alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt, ongeacht het merk dat je kiest.

Keuze van fles en speen

Bij het geven van flesvoeding moet je ook een keuze maken tussen het soort fles en speen. Het kan zijn dat je na de geboorte van je kindje nog moet wisselen, dus koop niet te veel flessen en spenen in één keer. Zowel je kraamverzorgster als wij kunnen meekijken om te controleren of je kindje goed uit de fles drinkt en eventueel advies geven. Bij Vida Verloskunde staan we klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het geven van flesvoeding aan je kindje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over flesvoeding of het starten van borstvoeding.
Verloskundige in Opleiding