Volg ons op Social Media

Als aanstaande ouders wil je goed geïnformeerd en voorbereid zijn op de bijzondere periode van de bevalling. Bij Vida Verloskunde streven we ernaar om je niet alleen tijdens je afspraken in de praktijk bij te staan, maar ook online. Volg ons op social media voor waardevolle informatie, handige tips en inspiratie over alles tijdens en na de zwangerschapsperiode.

Vida is actief op Instagram en Facebook

Op ons Instagram-account delen we frequent berichten met grepen uit ons vak. Variërend van inspirerende quotes, uitleg over interessante dingen passend bij de zwangerschap, bevalling of het kraambed, tot het delen van praktische tips voor het omgaan met zwangerschapskwaaltjes. Je vindt het allemaal op ons Instagram en/of Facebook-profiel.

Waarom Social Media?

Via social media zijn we snel en direct met onze doelgroep in contact en kunnen wij eenvoudig een grote groep bereiken. Door ons te volgen op Instagram en Facebook blijf je altijd up-to-date van nieuwe ontwikkelingen in onze verloskundigenpraktijk en kun je aanvullende informatie vinden boven op onze verloskundige zorg.

Vida Verloskunde