Kolfapparaat huren

Huur een kolfaapparaat bij Vida Verloskunde

Als je ervoor kiest om borstvoeding te geven, kan het zijn dat je soms extra hulpmiddelen nodig hebt, zoals een borstkolf. Bij Vida Verloskunde bieden we een assortiment kolven en borstvoedingsproducten aan die je kunt kopen of huren. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over het huren van een kolfapparaat.

Kolf apparaat huren Ardo-alyssa

Hulpmiddelen voor borstvoeding

Wij weten dat het geven van borstvoeding soms wat extra ondersteuning vereist. Daarom hebben we een assortiment aan hulpmiddelen beschikbaar, waaronder borstkolven, tepelhoedjes en andere borstvoeding verzorgingsproducten. Deze hulpmiddelen kunnen het geven van borstvoeding comfortabeler en efficiënter maken.

Als wij bij jou thuis langskomen voor kraamvisites, hebben we deze hulpmiddelen direct beschikbaar. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten om de benodigde apparatuur aan te schaffen of te huren. We streven ernaar om jou zo snel mogelijk te voorzien van de juiste ondersteuning. In de meeste gevallen kunnen wij zorgen dat je elke dag dat jij extra ondersteuningsproducten nodig hebt, wij deze dezelfde dag kunnen brengen, juist ook in het weekend of op feestdagen.

Huur een professionele kolf

Een van de opties die we aanbieden is het huren van een professionele kolf, zoals de Carum huurkolf. Deze kolf is speciaal ontworpen om de melkproductie op gang te brengen en te houden. Met een dubbelzijdig systeem en verschillende instellingsmogelijkheden biedt deze kolf het comfort en gemak dat je nodig hebt tijdens het kolven. De kosten voor het huren van een kolf zijn 2,50 per dag + eenmalig €100,- borg.

Carum Huurkolf Vida
Dubbelzijdige afkolfset

Dubbelzijdige afkolfset

Bij het huren van een kolf is het noodzakelijk om een dubbelzijdige afkolfset aan te schaffen. Deze set is persoonlijk en bestaat uit verschillende onderdelen die direct in aanraking komen met moedermelk (schelp, flesje, slangetje etc.). Het gebruik van een dubbelzijdige afkolfset maakt efficiënt en comfortabel kolven mogelijk. De kosten voor het kopen van deze afkolfset zijn 42,50 euro.

Verschillende opties beschikbaar

Naast de Carum huurkolf bieden we ook andere opties aan, zoals het kopen van een kolf. Dit zijn de Calypso to go, Calypso dubbelzijdig en Ardo Alyssa. Deze kolven zijn stuk voor stuk ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten, en zijn uitgerust met verschillende functies om het kolven zo aangenaam mogelijk te maken.

calypso-to-go

Calypso To-Go

De Calypso to go (€227,50): is een complete set met kolf en bijbehorende accessoires. Met de Calypso kolf is zowel enkel- als dubbelzijdig kolven mogelijk. De bediening van de kolf bestaat uit een vacuüm-knop en cylcus-knop de verschillende programma’s zijn enkel handmatig in te stellen. De Calypso is een kolf die weinig geluid maakt. De kolf beschikt over een adapter maar is ook op batterijen te gebruiken.

Daarnaast zijn bij deze set verschillende maten borstschilden meegeleverd om een goede pasfunctie na te streven. De zes bijgeleverde flessen maken het makkelijk om borstvoeding te bewaren. De schoudertas bestaat uit meerdere praktische vakken en er zijn twee extra bewaarhoesjes meegeleverd om de motorunit en afkolfset in te bewaren.

Aansluitend is er nog de mogelijkheid om de Calypso kolf om te bouwen naar een handkolf en kan de Amaryll kolf gecreëerd worden.

 

De Calypso to go bestaat uit:

 • Eén motorunit
 • Eén dubbelzijdige afkolfset
 • Eén adapter
 • Eén dubbele flessenhouder die achterop het motorunit bevestigd kan worden
 • Verschillende maten borstschilden en inzetschilden
 • Schoudertas met vakken en twee bewaarhoesjes voor motorunit en afkolfset
 • Koeltas met koelelementen
 • Zes bewaarflesjes
 • Amaryll handkolf kit
Calypso dubbelzijdige kolf

Calypso dubbelzijdige kolf

De Calypso dubbelzijdige kolf is ook aan te schaffen zonder toebehoren zoals de Calypso to go versie. De kolf is dubbelzijdig te gebruiken, zodat beide borsten tegelijkertijd geleegd kunnen worden. De calypso dubbelzijdig is ook enkelzijdig te gebruiken. De Kolf is zowel op netstroom als op batterijen te gebruiken. Zonder toebehoren kost deze €150,00.

Ardo Alyssa

De Ardo Alyssa (€175,00) is de nieuwste kolf van Ardo. Hij is compact, gebruiksvriendelijk en innovatief. Zo is de kolf te bedienen via de MyArdo App en kun je kolfsessies personaliseren en vervolgens opslaan voor de volgende keer. De kolf werkt uiteraard ook zonder de app. Verder heeft de kolf een geïntegreerde batterij, waardoor het de flexibiliteit heeft om overal te kolven. Een volle batterij heeft een levensduur voor 8 kolfsessies.

De Ardo Alyssa bestaat uit:

 • Ardo Alyssa borstkolf
 • Voedingsadapter met USB kabel
 • Slangetjes met slang adapter/afsluitdopje
 • Borst schelp inzet 22 mm
 • Desksel met inzet sluitring
 • Groene afsluit dop
 • Flexibele vacuümfilter (silliconen)
 • Borst schelp 26 mm
 • Lip ventiel
 • Flesje 150 ml
 • Flessenstandaard
Kolf apparaat huren Ardo-alyssa

Ben je geïnteresseerd in het huren van een kolfapparaat bij Vida Verloskunde? Bel naar 0320-343330 en kies optie spoed, of stuur een e-mail naar info@vida-verloskunde.nl. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle benodigde informatie en ondersteuning tijdens deze bijzondere periode van je leven.