Tepelzalf kopen

Lanoline tepelzalf kopen

Lanoline tepelzalf kopen?

Als aanstaande moeder wil je ervoor zorgen dat het geven van borstvoeding zo comfortabel mogelijk verloopt. Lanoline tepelzalf is een fantastisch hulpmiddel om pijnlijke en gevoelige tepels te verzachten tijdens deze periode. 

Ardo Lanoline tepelzalf, 30ml, €8,95

Veilig voor moeder en kind

Eén van de belangrijkste voordelen van lanoline tepelzalf is dat het veilig is voor zowel moeder als kind. Je hoeft de zalf niet af te vegen voordat je borstvoeding geeft, waardoor het een handige en effectieve oplossing is voor directe verlichting van pijnlijke tepels.

Wil je pijnlijke en gevoelige tepels effectief verzachten tijdens het geven van borstvoeding? Haal dan vandaag nog lanoline tepelzalf in huis. Met zijn beschermende en verzorgende eigenschappen biedt deze zalf directe verlichting en zorgt het voor een comfortabele borstvoedingservaring voor jou en je baby.

Makkelijk in gebruik

Lanoline tepelzalf biedt een beschermende laag die de tepels beschermt tegen irritatie en wrijving tijdens het geven van borstvoeding. Deze zalf verzorgt de huid intensief en helpt bij het voorkomen van kloven en andere ongemakken die kunnen ontstaan door het frequente voeden.

Lanoline is een natuurlijk ingrediënt dat afkomstig is van schapenwol. Het staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt voor huidverzorging. Door lanoline te gebruiken, geef je je tepels de beste natuurlijke verzorging die ze verdienen tijdens de borstvoedingsperiode.

Het gebruik van lanoline tepelzalf is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid zalf aan op de tepels na elke voeding of wanneer je voelt dat ze gevoelig zijn. De zalf wordt snel geabsorbeerd en laat geen vettig gevoel achter, zodat je je comfortabel voelt tijdens het voeden.

Lanoline tepelzalf is verkrijgbaar bij ons op de praktijk. Ook hebben de verloskundigen van Vida Verloskunde de producten bij zich wanneer zij langs komen voor de kraamvisite tijdens de kraamweek.