Kompressen kopen

Kompressen kopen - Multi-MAM kompressen

Verlicht gevoeligheid met Multi-MAM kompressen

Wil je gevoeligheid of beschadiging van de tepel effectief aanpakken? Haal dan Multi-MAM kompressen in huis. Deze handige en effectieve oplossing biedt directe verlichting en versnelt het herstel, zodat je optimaal kunt genieten van de borstvoedingsperiode.

Als aanstaande moeder wil je dat alles soepel verloopt tijdens de borstvoedingsperiode. Soms kunnen gevoelige of beschadigde tepels echter voor ongemak zorgen. Gelukkig bieden Multi-MAM kompressen een effectieve oplossing.

Ardo Multi-Mam kompressen; 12st €10,00

4 voordelen van kompressen:

 • Verzacht pijn en versnelt herstel
  Multi-MAM kompressen zijn speciaal ontworpen om gevoeligheid of beschadiging van de tepel te verlichten. De bio-actieve gel die in het kompres zit, verzacht niet alleen de pijn, maar versnelt ook het herstel van de tepel. Hierdoor kun je snel weer comfortabel borstvoeding geven.
 • Verkoelend effect
  Naast het verzachten van pijn, hebben Multi-MAM kompressen ook een verkoelend effect. Dit kan helpen om eventuele zwelling te verminderen en de pijn te verlichten. Draag het kompres tussen de voedingssessies door voor continue verlichting van ongemak.
 • Langdurige werking
  Een doos Multi-MAM kompressen bevat 12 kompressen die elk 24 uur lang houdbaar zijn. Dit betekent dat je gedurende lange tijd kunt profiteren van de verzachtende werking van deze kompressen. Zo kun je je concentreren op het geven van borstvoeding zonder je zorgen te hoeven maken over ongemak.
 • Eenvoudig in gebruik
  Het gebruik van Multi-MAM kompressen is eenvoudig. Plaats gewoon het kompres op de tepel en laat de bio-actieve gel zijn werk doen. Je zult al snel merken hoe de pijn verlicht en het herstel versnelt. Deze kompressen zijn een must-have voor elke moeder die borstvoeding geeft.

Multi-mam kompressen zijn verkrijgbaar bij ons op de praktijk. Ook hebben de verloskundigen van Vida Verloskunde de producten bij zich wanneer zij langs komen voor de kraamvisite tijdens de kraamweek.