Bevalling

Bel instructies

Bel-instructies

Wanneer bel je ons?

Vida Verloskunde

Bevalbad

Lees meer

Geboorteplan - Zwangerschap

Geboorteplan

Lees meer

Tens apparaat

TENS apparaat

Lees meer

Ongeveer 9 maanden lang groei je toe naar het moment van de geboorte van jullie kindje. Ieder doet dit op haar of zijn eigen manier.

Meestal lijkt het een eeuwigheid en kijk je ongeduldig uit naar het moment dat de weeën beginnen of de vliezen breken, maar als de start zich dan eindelijk heeft aangediend, voelt het toch wel heel spannend!

Maak je vooral geen zorgen! Wij volgen je op de voet en coachen jou en je partner door het wonderlijke proces van de geboorte heen.

Al tijdens de zwangerschap denken we met jullie na welke manier van bevallen het beste bij jullie past. Je krijgt informatie mee om je voor te bereiden. Ook is er een breed assortiment cursussen beschikbaar zodat je je kunt voorbereiden op een manier die bij je past. In de loop van de zwangerschap plannen we extra tijd in om met jullie al je wensen en ideeën over de bevalling te bespreken. Je krijgt bel instructies mee wanneer je ons moet bellen als je denkt dat de bevalling begint.

Tijdens de bevalling streven we ernaar dat je één van de vaste verloskundigen ziet. Vertrouwde begeleiding draagt bij aan een positieve ervaring van je bevalling. Jij mag (mits medisch verantwoord) kiezen waar je bevalt: thuis, in het ziekenhuis of in het geboortehuis in Harderwijk. Wij gaan met je mee!

bevalling