Bevalbad huren

Bevalbad

Huur een bevalbad bij Vida Verloskunde

Een thuisbevalling in water kan een rustgevende en natuurlijke ervaring zijn voor aanstaande moeders. Bij Vida Verloskunde bieden we de mogelijkheid om een bevalbad te huren, zodat je in alle comfort en privacy kunt bevallen. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over het huren van een bevalbad.

Hoe huur je een bevalbad?

Het huren van een bevalbad bij Vida Verloskunde is eenvoudig. Geef tijdens je spreekuur aan dat je interesse hebt in het huren van een bevalbad, of stuur een e-mail naar info@vida-verloskunde.nl. Wij hebben drie bevalbaden tot onze beschikking.
We raden aan zodra je besloten hebt een bevalbad te willen huren, dit bij ons aan te geven zodat wij deze voor je kunnen reserveren. Zo voorkomen we teleurstellingen als alle baden al verhuurd zijn.

Kosten en borg

De huurprijs voor een bevalbad bij Vida Verloskunde bedraagt €25,00. Daarnaast vragen wij een borg van €100,- die je terugkrijgt bij het retourneren van het bevalbad in goede staat. Deze kosten zijn inclusief de benodigde accessoires voor het bevalbad.

Ontspannen bevallen in water

Een badbevalling biedt vele voordelen. Het warme water van het bevalbad kan helpen bij het ontspannen van je spieren, waardoor je de weeën mogelijk als minder pijnlijk ervaart. Bovendien kan het water zorgen voor een gewichtloos gevoel, waardoor je bewegingsvrijheid tijdens de bevalling vergroot wordt.
We zien vaak dat ook kindjes geboren in water een rustigere start hebben door de natuurlijker overgang van water in water.

Zelf aan te schaffen

Naast het huren van een bevalbad bij Vida Verloskunde, dien je zelf een bevallingspakket aan te schaffen. Dit pakket bevat onder andere een waterdichte hoes voor het bevalbad, een afdekzeil, en andere benodigdheden die zorgen voor een hygiënische en veilige bevalling in water. Via deze link kun je het bevallingspakket aanschaffen.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een bevalbad bij Vida Verloskunde? Neem dan contact met ons op . We voorzien je graag van alle benodigde informatie over het bevalbad en het bevallen in het water.