Zwangerschap

Zwanger! Misschien na lang wachten of juist onverwacht snel, een weloverwogen keuze of misschien dat het je gewoon overkomen is.

Een zwangerschap is een natuurlijk gebeuren, maar een ongecompliceerd verloop hiervan is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Onze taak is om jou en je kindje voortdurend te observeren, naar je te luisteren en te navigeren als extra zorg of onderzoeken nodig zijn.

Gelukkig is in de laatste decennia veel wetenschappelijk onderzoek gedaan op het gebied van zwangerschap, erfelijkheid en gezonde leefstijl, zodat we deze kennis kunnen gebruiken om de kans op een gezonde zwangerschap en een gezonde baby te kunnen verhogen. Hier zullen we je gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed meer over vertellen. 

Als je bij ons onder zorg bent, heb je via het ZwangerenPortaal altijd live inzicht in je eigen dossier, krijg je herinneringen aan je komende afspraken en heb je onbeperkt toegang tot allerlei interessante artikelen en weetjes over je zwangerschap. Ook krijg je als je dat wil elke week een weekmail zodat je weet wat er die week in je buik gebeurt!