| 24/7 bereikbaar op : 0320-343330 | Kolkweg 20-24, 8243 PN Lelystad | 

Waarneming

Het kan gebeuren dat je in de praktijk kennis maakt met onze waarneemster. Zij neemt dan de werkzaamheden van ons over, omdat wij bijvoorbeeld een studiedag volgen of vakantie hebben.

Wij kiezen er voor zoveel mogelijk met een vaste waarneemster te werken. Zij past in ons team en kent de afspraken in onze praktijk.

Wij stellen de waarneemster altijd aan je voor via onze website, facebookpagina en via informatie in de wachtkamer.

 

Graag stellen wij Saya van Oosterhout aan jullie voor. Wij hebben in Saya een fijne collega gevonden die goed in ons team past!

 

 

Lieve aanstaande ouders,

Mijn naam is Saya van Oosterhout. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant, maar woon nu voor mijn werk parttime in Lelystad. Ik wist vanaf jongs af aan al dat ik verloskundige wilde worden en dit mocht dan ook iedereen weten! Het mooie aan de verloskunde is dat het bestaat uit een medisch stuk, maar ook voor een groot deel sociaal is. Het is mij dan ook een eer om deel uit te mogen maken van jullie reis om ouders te worden.

Ik ben in Juli 2020 afgestudeerd en werk nu full time als verloskundige. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten en ik heb er zin in om mijn grootste passie verder te kunnen uitvoeren in deze gezellige praktijk!