| 24/7 bereikbaar op : 06-13186196 | Kolkweg 20-24, 8243 PN Lelystad | 

dames

Praktijk

Ons vaste team bestaat uit 4 verloskundigen, Nen, Jeanette, Rebecca en Anneke.wachtruimte2 Tijdens vakantieperiodes en studie/verlofdagen wordt het team soms versterkt door een waarnemend verloskundige.

Tijdens de zwangerschap leer je ons allemaal kennen. Uiteindelijk zal één van ons jouw bevalling begeleiden. Wie dat zal zijn, is afhankelijk van wie er op dat moment dienst heeft. Verder komen we na de bevalling nog een aantal keer bij je langs in het kraambed. Gedurende dit gehele traject bewaken wij het verloop van jouw zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

wachtruimte3

 

 

 

 

 

 

 

Vrouwen met een kinderwens en die nog niet zwanger zijn kunnen een afspraak meteen van ons maken voor een gesprek. Zo kun je goed voorbereid aan een zwangerschap te beginnen.

Voor ons staan persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en kwaliteit van zorg voorop. Samen zorgen we ervoor dat deze zeer bijzondere periode een onvergetelijke ervaring voor jullie wordt.Tijdens de controles nemen we ruim de tijd en ook jullie eventueel aanwezige kinderen of nieuwsgierige aanstaande grootouders zijn van harte welkom.

 

Verloskundigen

verloskundigen

 Nen , Jeanette, Rebecca en Anneke